Smurfs' Village

Smurfs' Village 1.0.0

Red het smurfendorp vanaf je iPhone

VOOR

  • Nostalgisch genot
  • Smurftastische graphics

TEGEN

  • Gratis spelen vreet tijd

Goed
7

Smurfs' Village is een boerderijmanagement-game in de trant van Farmville en We Rule. Je smurft dit spel kosteloos maar om snel voortgang te maken dien je vanuit de game aankopen te doen.

Smurfs' Village draait om het bouwen van een nieuw smurfendorp. Het oude is verwoest en aan jou de taak om het zaakje vanaf de grond op te smurfen. Dit betekent dat je alle bekende paddenstoelen, zoals de bakkerij van baksmurf en het laboratorium van Grote Smurf op de kaart zet. Ook versmurf je de omgeving, met bloemen, graspollen en gewassen. Smurfs' Village heeft een leuk verhaal, dat vordert wanneer jij ervaring opdoet. Gelukkig versnel je de vorderingen door het kopen van smurfbessen.

Gewassen zijn erg belangrijk in Smurfs' Village. Je oogsten smurfen namelijk (virtueel) geld binnen. Het telen van gewassen kost veel tijd maar levert ervaring op. Dankzij de opgedane kennis smurf je in no time niveaus omhoog. Het spel heeft daarnaast een aantal mini-games in petto, zoals taartjes bakken en drankjes mixen. Hoewel je geld en ervaring opbouwt in Smurfs' Village, verloopt dit erg langzaam. Het idee is dan ook dat je smurfbessen koopt met écht geld, waardoor je sneller vooruitgaat.

Elke Farmville-variant verlangt tijd en een hoop geduld, of een hoop (echte!) aankopen vanuit de software. Smurfs' Village speel je dus met mate, want het kost heel veel tijd. Let wel op de verslavende gamestijl en het gekmaken van Facebookvrienden: wil je écht dat ze weten hoeveel tijd jij in het virtuele bos doorsmurft?

Meeste downloads Strategiespellen voor iphone

Meer
Smurfs' Village

Download

Smurfs' Village 1.0.0

Beoordelingen about Smurfs' Village